Het Nieuwe Leren

De veranderingen op het gebied van werken staan niet stil, de gestelde eisen zijn dan ook vaak hoog. Om je competenties op peil te houden, werk je continu aan je vaardigheden. De 21st Century Skills worden steeds belangrijker, daarom wordt in de trainingen veel aandacht besteed aan het omgaan met informatie, het doelgericht gebruik van informatietechnologie, kritisch denken, creativiteit, samenwerken en probleemoplossend vermogen.

Greidanus Trainingen
De trainingen spelen in op de steeds veranderende vraag. Bij Het Nieuwe Leren wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de introductie van Het Nieuwe Werken. Tijd- en plaatsonafhankelijk werken vergt een eigen manier van trainen.
De trainingen in groepsverband duren 4 dagdelen en de individuele trainingen 2 dagdelen.

Tijden
Ochtendtrainingen van 9.00-12.00 uur
Middagtrainingen van 14.00-17.00 uur
Avondtrainingen van 19.30-22-30 uur

Begeleiding
Bij ons ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding omdat elke training in kleine groepjes of individueel gegeven wordt. De trainingen zijn zo veel als mogelijk tailor-made. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om op zijn/haar niveau het beste resultaat te bereiken en is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Bring your own device
Het is mogelijk de training te volgen op de eigen laptop of tablet/iPad. Dit is uiteraard niet verplicht.

Bedrijfstraining
Voor bedrijven kan de stof van de training worden aangepast aan de bedrijfssituatie.

Certificering
Elke deelnemer ontvangt na afloop van de training een certificaat.

Plaats
Greidanus Opleidingen, 8251 HT De Morinel 35, Dronten.

Kosten all-in
De vermelde prijzen zijn inclusief koffie of thee, lesmateriaal en btw.

Inschrijving
Je kunt het inschrijfformulier via de website downloaden. Inschrijven voor meerdere trainingen is mogelijk.
Zodra de inschrijving binnen is, versturen we een factuur. De definitieve inschrijving geschiedt als zowel het inschrijfformulier als de betaling ontvangen zijn.

Uiterlijke inschrijfdatum 1 week voor de begindatum. Tot vier weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. In geval van annulering tussen de twee tot vier weken voor aanvang van de training is 25% van het inschrijfgeld verschuldigd, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Als je nog vragen hebt zijn wij bereikbaar via info@greidanus.nl of tel: 0321-382000.